mosterlisa

2013-11-10
17:45:46

Farsdag
Firade morfar med fika och kusin var på plats med, inte ofta man träffar henne! :) Sedan åkte vi till kyrkogården och tände ljus till min farfar Pelle, och därefter så fick pappa blomma och choklad. Tänker på farfar min trots att jag aldrig träffade honom då han dog av cancer, då min äldsta syster var liten. Har också alltid undrat hur han skulle vara som en person idag, dessa åren så har jag uppvuxit med min låtsasfarfar Henry som lämnade oss för några år sen. Saknar honom varjedag, han skojade och busade jämt med mig! Och min bästis farfar som dog i våras, han var underbar på många sätt! <3
Tänker på er däruppe och djuren! <3

2013-11-05
19:28:43

Maddie gästbloggar!
Hejhej! 
 
Jag är ingen bra bloggare eller har aldrig ägt någon blogg alls. Men varför gästbloggar jag här? 
Jag tyckte att min vän är ingen bra bloggare, haha jag kränker inte henne. Utan jag menar att hon har inte skrivit på ett bra tag, så jag frågade henne om jag fick chansen att blogga åt henne eller det var mest för min del som jag bloggar för. Som ni förstår så har min lilla vän blivit stor så att hon har börjat på gymnasie, och det går så bra för min lilla flicka. Idag fick jag ett sms utav henne och det var ett bild på några tårtor, hennes klass hade tydligen fått lite fika efter städning i verkstan och fått lära känna några nya kompisar på andra sidan av verkstan. Fusk. 
Igår fick jag se vackra bilder på henne och hennes goa vänner, de bjöd lite på höstbilder. Mysigt! Bilderna finns hos henne underbara bästis Kajsa, länken till bloggen är www.fames.se/kaajsas
GÅ IN och kik! hon tar otroliga fina bilder med och skriver bra, då menar jag att hon skriver inte långa texter utan hon får mig att läsa vidare och håller mig kvar som en läsare. Hade hon skrivit långa texter då hade lilla "jag" somnat. Nej då! ;)
EN månad kvar tills det är jul och december, ofattbart! JULKLAPPAR och JULMAT! 
Nu tänker ni, "ääsch maddie, är du ett barn som längtar till jul?" hihi trots det så är jag faktiskt ingen barn men det är ju så mysigt med lite umgänge med släkten osv. 
..........
Har inget mer att säga, trist för dåliga gästbloggaren! Får helt enkelt avbryta här, tycker ni att hon ska blogga? 
Tack för mig! :)